Dimmas utställningsdebut

Jag är något besviken efter Dimmas utställningsdebut.Om jag tolkar kommentarerna jag fick så är underställd åt vänster (antagligen för att hon är van att gå fot så mycket) och hon går för tätt ihop med bakbenen när hon travar, annars så var hon fin. Men vi åkte ut ur ringen direkt med ett blått band. Hur ska man tolka det här, jo att till nästa hund om jag vill meritera den på utställningar så ska jag göra det innan jag har gått för mycket fot. Sen är frågan om jag ska ge upp eller inte, dvs ska jag klippa ner Dimma till lammklippningen igen vilket är lite smidigare eller ska jag ge det en till chans?
Dimma och jag har i alla fall anmält oss till en ny lydnadstävlig i ridhus nu i början av februari… får hoppas att det går bättre eller är roligare i alla fall…

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*