Pust, jag har haft en hektisk helg. I lördags var jag med husse och matte till Kiviks äppelmarknad. Matte bar omkring på mig i en ryggsäck på magen så att folk inte skulle trampa på mig. Det var ganska kul att sitta i ryggsäcken för jag kom upp så högt så jag kunde se bra och känna alla goda dofter.

Efter Kivik åkte vi till Anne-Marie och Kalle i Bollerup. Där blev husse och matte bjudna på god mat och princesstårta. Jag fick nöja mig med att leka med deras Tervuren, Ozzie. Han drägglade ner hela mig. Sen fick jag hälsa på katterna. Den svarta slog efter mig och verkar vara en riktg elaking medans den grå verkar vara jätte snäll för han och jag nosade på varandra.

På söndagen var jag på min första utställning mest för att matte ska lära sig hur det går till. Gissa om jag fick rosetter. En rosa-gul, en röd och en lila, dvs BIR ¬タモ Bäst i ras, förstapris och hederspris. Tyvärr så åkte vi ur finalen direkt, men det gjorde ingenting. Jag fick väldigt fin kritik “tilltalande huvud, korrekta proportioner, passande benstomme, goda vinklar fram och bak, valpiga rörelser, glad och trelig” Hmm dommaren tyckte nog inte om att jag hoppade när jag skulle trava. Sen bjöd husses mamma och pappa oss på mat och jag fick leka med min bästis Simba, en Norsk buhund.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*