Två förstaplaceringar i Lydnadsklass 3

Andra plats och första pris, Nynäshamns BK

Dimma och jag har lyckats ta 2 första pris i Lydnadsklass 3 på sex tävlingar. Det resultatet kan jag vara nöjd med. De gånger det inte har gått så bra kan jag skylla på att husse har varit med två ggr och då är det riktigt svårt att koncentrera sig sen så har jag haft problem med fjärrdirigeringen som är slutmomentet då Dimma helt slutat lyssna men här är mina första pris resultat.

Väsby brukshundsklubb 090603
Sittande 10
Plats 10
Fritt följ 7
Sättande 10
Inkallning med ställande och läggande 7.5
Rutan 8
Apportering med hopp 10
Metallapport 8
Vittring 8
Fjärr 5
Summa: 258

Nynäshamns brukshundsklubb 090705
Sittande 10
Plats 10
Fritt följ 7
Sättande 10
Inkallning med ställande och läggande 6
Rutan 8
Apportering med hopp 10
Metallapport 9
Vittring 9
Fjärr 6.5
Summa 264
Tilläggas att vi kom tvåa 🙂

Jag känner mig mycket nöjd. Kolla bilder från tävlingen hos Nynäshamns Brukshundklubb

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*